Barnebursdag

Den kuleste bursdagen feirer du på Megazone!

 

bursdag100

Bursdager laserspill

 

Bursdag på Megazone Ulsrud er produktet av over 20 års erfaring. Vi har kunnskapen, erfaringen og lidenskapen som skal til for å gjøre bursdagen til ditt barn noe bursdagsbarn og gjester vil huske resten av livet.

I en arena med teaterrøyk, musikk og lyseffekter får bursdagsdeltakerne virkelig brukt energi og får opp både pulsen og adrenalinet. Beveg deg gjennom labyrinten med lagkameratene dine og treff motspillere for å tjene flest meulig poeng for deg og laget ditt. Alle blir utstyrt med vester med fem registreringspunkter som det gjelder å treffe med strålen fra din laserpistol. Alle pistolene er godkjent av Statens Strålevern for nettopp laserspill. Når dere spiller, registreres treffene på hver enkelt og etter at kampen er over får dere resultatene – både på person- og lagnivå.

Dere får hele salen for dere selv, og er det plass kan både søsken og foreldre være med. Laserspill er gøy for alle, og vi arrangerer like mange bursdager for jenter som for gutter. Brus leveres fra Pepsi. Vi serverer ferske, store, nylagde og velsmakende pizzaer til bursdagsselskapet. Bursdagsbarnet får dessuten en egen T-skjorte og klippekort med fem spill.

  • Kjempestemning!
  • Bursdagsfeiring fra 6 år og oppover
  • Ufarlig lek og moro
  • Komplette og skreddersydde pakker som passer for ditt behov

1. Velg antall deltakere

2. Velg dato

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

3. Velg aktivitet og klokkeslett

4. Valgfrie tillegg